Yoga Midtfyn > Yoga Hold

Yoga Hold

Yoga for begyndere og øvede

Yoga styrker alle kroppens muskler, led og knogler.  Yoga er også strækøvelser og smidighedstræning. Vi kommer hele kroppen igennem på en rolig måde.  Yoga har fokus på det mentale gennem brug af åndedrættet og visualisering i øvelserne. Alle timer slutter med åndedræts-øvelser og afspænding. Yoga øger din kropsbevidsthed. Resultatet er energi og velvære! Yoga er ikke magi, men man kan opleve magiske øjeblikke under udførelse af yoga.

Hensyntagende yoga

Dette hold er for deltagere i alle aldre, der døjer med f.eks. gigt, som er øm i skuldre, nakke, ryg og knæ eller måske er brystopereret eller lider af besværet vejrtrækning. Vi laver her en meget rolig yoga, der styrker og strækker. Vi bruger åndedrættet til at afspænde muskler. Vi laver åndedrætøvelser og visualiserings afspænding af hele kroppen. Vi bruger stol, bælter, klodser, væg mm som hjælpemidler. Lektionen slutter med en kort og helt stille afspænding til musik.

Der er mulighed for at kombinere holdet med svømmehal eller varmtvandsbassin før træning at benytte svømmehallen efterfølgende.

Tilmelding gennem Midtfynscenteret.

Efterfødsels-yoga

Når man lige har født, har kroppen brug for en rolig genoptræning. Det kan du få på dette hold, hvor du bl.a. får styrket bækken, mave og ryg. Vi laver mange forskellige stræk og bruger åndedrættet i øvelserne. Din baby kan selvfølgelig sagtens være med på sit eget tæppe lige ved siden af mor. Du kan nyde samværet med din baby på en ny måde, for den lille får selvfølgelig også stræk og massage.

Mette

Date

maj 24, 2016